Anders parkeren rond AH in centrum

EMMELOORD • Vr 14 april 2017 | 15:42 • Vrijdag 14 april 2017 | 15:42
De parkeersituatie rond de Albert Heijn in het centrum van Emmeloord wordt gewijzigd. Vanwege de uitbreiding van de supermarkt is de Oostzijde een afgesloten straat geworden. Daarom wil de gemeente Noordoostpolder het parkeerbeleid daar aanpassen.

Zo wordt de blauwe zone langs de verlengde Lange Nering gedeeltelijk opgeheven. Voor tientallen parkeerplaatsen aan weerszijden van de straat geldt binnenkort geen maximale parkeerduur meer. Rond de Albert Heijn blijft de blauwe zone wel gehandhaafd, omdat klanten hier moeten kunnen parkeren. 

Aan de achterkant van de winkelstraat, in de Lange Achterzijde, komt er een gedeeltelijk parkeerverbod. Dat wordt ingesteld, omdat er nu meer vrachtwagens langs moeten.

Inwoners of belanghebbenden die het niet eens zijn met het besluit van de gemeente, krijgen nog zes weken de tijd om hier bezwaar tegen aan te tekenen.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel