Ernstige verkeershinder komend weekend

Almere 25 april 2017
Automobilisten en treinreizigers moeten dit weekend rekening houden met flinke hinder. Door werkzaamheden aan de weg en het spoor zijn reizigers tot een uur meer tijd kwijt om Flevoland bij Almere binnen te komen.

Rijkswaterstaat werkt van vrijdag tot en met zondag aan knooppunt Muiderberg. Daardoor kunnen auto's niet meer van de A1 naar de A6. De verbindingswegen vanuit Amsterdam en Amersfoort gaan dicht. Automobilisten moeten omrijden over de A27. De omleidingsroute wordt met gele borden aangegeven.

In het weekeinde wordt ook een extra rijstrook op de A6 aangelegd tussen de afslagen Almere Havendreef en Almere Stad. Om het werk te kunnen doen, gaan de op- en afritten van Almere Haven een deel van het weekend dicht. Rijkswaterstaat heeft een speciale website geopend waarbij automobilisten vragen kunnen stellen over de werkzaamheden. 

Treinreizigers moeten op 29 en 30 april ook rekening houden met extra reistijd. Tussen Weesp en Almere Oostvaarders zet de NS bussen in. De extra reistijd kan oplopen tot drie kwartier.


 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer