Vermoorde Esther Paul was ondergedoken

ALMERE • Ma 22 mei 2017 | 12:50 • Maandag 22 mei 2017 | 12:50
In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond aandacht besteed aan de dode vrouw die op 30 april in het Veluwemeer werd gevonden. De 43-jarige Esther Paul uit Almere is vermoord, maar de politie heeft nog niemand aangehouden. Ook blijkt nu dat ze enkele dagen voor haar dood was ondergedoken.

Esther Paul verbleef op een camping in Biddinghuizen, hemelsbreed zo’n 8 kilometer van de plek waar haar lichaam werd gevonden. Dinsdag zet de politie in Opsporing Verzocht de tot nu toe bekende tijdlijn rond Esther’s dood op een rij. Inmiddels is uit onderzoek duidelijk dat ze zaterdagmiddag 29 april rond 17.00 uur nog in leven was. Esther Paul is de afgelopen jaren meerdere keren betrokken geweest bij politie-onderzoeken naar hennepteelt.

Sinds een voorbijganger het lichaam van de vrouw zag drijven bij de Harderdijk is er een groot rechercheteam op de zaak gezet. Uit sectie bleek dat ze door geweld om het leven is gekomen. Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond uitgezonden om 20:30 uur op NPO1.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel