Dodelijke slachtoffers ongeval A6 gezin uit Amsterdam

Lelystad 29 mei 2017
Bij een ongeluk op de A6 zijn maandag drie leden van een gezin uit Amsterdam om het leven gekomen. Volgens de politie gaat het om een 44-jarige man, een 36-jarige vrouw en hun kind van vier. De auto van de slachtoffers was in het water beland. De wagen werd ontdekt na een melding van een passerende automobilist. Wanneer de auto te water is geraakt, is nog onduidelijk. De politie is op zoek naar getuigen.

Volgens de Amsterdamse acteur Mimoun Ouled Radi zijn de slachtoffers zijn oud-collega John Wijdenbosch en diens gezin. John Wijdenbosch was onder meer bekend van zijn rol als Björn in de film en de tv-serie Costa! en als Danny Schat in de film Monte Carlo. Ook speelde hij Roy in de tv-serie Shouf Shouf!. De politie wil niet bevestigen dat het om het gezin Wijdenbosch gaat, omdat nog niet alle familieleden op de hoogte zijn gebracht, aldus een woordvoerder.

Traumahelikopter
Het ongeval gebeurde tussen Lelystad en Almere, vlak na tankstation de Aalscholver. Een traumateam werd met een helikopter ingevlogen om assistentie te verlenen, maar dat mocht niet meer baten.

File
De A6 vanaf Lelystad richting Almere was enige tijd afgesloten en er werden anti-kijkschermen geplaatst. Daardoor ontstond zeven kilometer file. Rond 11.15 uur ging er weer een rijstrook open en kwam het verkeer langzaam op gang. 

 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer