Jachtgeweren gestolen bij inbraak

DRONTEN • Di 30 mei 2017 | 21:06 • Dinsdag 30 mei 2017 | 21:06
Bij een woninginbraak in de wijk Manege in Dronten zijn eind maart vier jachtgeweren en munitie buitgemaakt. Dat bleek dinsdagavond tijdens een uitzending van Opsporing Verzocht.

Uit het huis aan De Stap werden ook nog sieraden, geld en bankpassen meegenomen. Met een van de passen werd kort na de inbraak gepind bij een geldautomaat aan de Watercipresstraat in de Parkwijk in Almere. Ten tijde van de inbraak, op dinsdagmiddag 28 maart, waren de bewoners op vakantie.

In de uitzending werden beelden getoond van een man die met de gestolen pas geld opneemt. De politie hoopt dat iemand de man op de beelden herkent. Ook andere informatie die kan worden gebruikt om de zaak op te lossen is welkom. 

De gestolen jachtgeweren zijn volgens de politie nog niet teruggevonden. De bewoner had als jager een vergunning voor de wapens. Het gaat om hagelgeweren van de merken Winchester en Lajot, en kogelgeweren van Krico en Sauer, die beide waren voorzien van een zogenoemde richtkijker.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel