Bands staan garant voor Lowlands-sfeertje in Stadshart

Lelystad 9 juli 2017
"Het is eigenlijk leuker en mooier dan ik had verwacht, ik ben ontzettend blij met de vier bands die komen spelen. Heel dynamisch en divers, helemaal in de geest van Lowlands.''

Lowlands-sfeertje
Kees Bakker, initiatiefnemer van 'Lelyroad to Lowlands Paradise', is zeer in zijn nopjes met de programmering van de bands die op 17 augustus in Lelystad gaan spelen. Zij verwelkomen de Lowlands-gangers die met de trein aankomen en op weg zijn naar de bussen, die de muziekliefhebbers vervolgens naar het meerdaagse popfestival in Biddinghuizen brengen. "Ik denk dat we een echt Lowlands-sfeertje in Lelystad kunnen creëren,'' gelooft Bakker.

Spelen van 13:00 tot 18:00 uur
Bart Drost, directeur van poppodium Underground, is verantwoordelijk voor de programmering van de bands, die van 13.00 tot 18.00 uur spelen voor de Lowlands-reizigers en Lelystedelingen in het Stadshart. De bands zijn: Henhouse Prowlers, The Jerry Hormone Ego Trip, The Overslept en Jick Munro & The Amazing Laserbeams. "Americana, bluegrass, rock; van alles wat," aldus een enthousiaste Bakker.

Journalist Kees Bakker bracht zijn idee vorig jaar in tijdens de zogeheten motiemarkt. Het plan werd door de raadsleden omarmd en de gemeente is medesponsor van het evenement. 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer