Troquay (17) debuteert op Amsterdam FashionWeek

ZEEWOLDE • Di 11 juli 2017 | 10:42 • Dinsdag 11 juli 2017 | 10:42
De 17-jarige Sterre Troquay uit Zeewolde debuteert dit weekend met haar modecollectie op de Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Ze mag haar collectie daar tonen omdat ze vorig jaar in de categorie Fashion van Kunstbende won. Dat is een jaarlijkse wedstrijd voor jong en creatief talent. Volgens Kunstbende is Troquay de jongste designer ooit op Amsterdam FashionWeek. 

Haar genderneutrale kledingcollectie is geïnspireerd door mensen die opgaan in de online wereld. Ze gaat met haar kleding vooral in op een tweede identiteit die tegenwoordig beheert kan worden via social media en de onechtheid van het web. Haar modeshow heet daarom ook Avatar. Zo maakt ze onder meer getatoeëerde schoenen van henna en lijmt ze streepjes shirt op een huid. 

De collectie is onderdeel van het reguliere programma van Amsterdam FashionWeek. Bijna alle 250 kaarten voor de modeshow zijn verkocht. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel