Man slaat glas kapot in gezicht van vrouw

Almere 12 juli 2017
Een 24-jarige Almeerse vrouw die een ruzie probeerde te sussen, heeft dat moeten bekopen met een glas dat keihard in haar gezicht is kapotgeslagen. Ze heeft daaraan blijvend letsel overgehouden. De politie is op zoek naar de dader, en heeft daarom nu camerabeelden vrijgegeven.

Woordenwisseling
Het slachtoffer ging in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 mei samen met twee vriendinnen stappen in Amsterdam. In het rokersgedeelte van een café op de Zeedijk ontstond een woordenwisseling tussen een man en een vrouw. De Almeerse probeerde dat te sussen en hield de kemphanen uit elkaar. De vrouw die ruzie had vertrok en de agressieve man bleef achter met de Almeerse.

Paniek
Er werden nog wat dingen over en weer gezegd en de man raakte volgens de politie vervolgens zo geïrriteerd, dat hij een glas kapot sloeg in het gezicht van de jonge vrouw. Ze liep ernstig letsel in haar gezicht op en er ontstond paniek in het café.

Onherstelbare schade
Eenmaal in het ziekenhuis moest een plastisch chirurg haar gezicht hechten en de glasstukjes verwijderen. De vrouw heeft onherstelbare schade overgehouden aan de ernstige mishandeling.

De politie heeft deze beelden vrijgegeven: 

© omroep flevolandsitemap | disclaimer