"Identiteit van overvallers bejaarde vrouw bekend"

DRONTEN • Di 18 juli 2017 | 19:52 • Dinsdag 18 juli 2017 | 19:52
De politie denkt dat de identiteit van de overvallers van een 86-jarige vrouw aan de Lijzijde in Dronten bij een groep inwoners van het dorp bekend is. Dat werd dinsdagavond duidelijk in een uitzending van Opsporing Verzocht. De vrouw die werd overvallen deed in de uitzending haar verhaal.

Op 28 juni werd er bij de vrouw aangebeld. Zij dacht nog even dat ze een gezellig bezoekje zou krijgen, maar toen zij de deur opendeed werd ze meteen naar de grond geduwd. Twee mannen kwamen binnen, één van hen ging boven op haar zitten. De andere schreeuwde om geld. De 86-jarige zei toen dat ze als bejaarde geen geld had. Daarop werd om sieraden gevraagd. Opnieuw zei de vrouw niets in huis te hebben.

"Laatste minuut"
Even dacht de Drontense dat het haar laatste minuut was. De man die op haar zat, had zijn handen dicht bij haar keel. Ze vreesde gewurgd te worden, maar de mannen besloten de woning te verlaten zonder iets mee te nemen. De hele overval heeft slechts drie minuten geduurd.

Het is nog niet bekend of de uitzending tips heeft opgeleverd.
[https://www.youtube.com/watch?v=J1qHhJHZ7-U]

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel