"Mijn kind is dus niet de enige die in winkels krijsend op de grond ligt"

Lelystad 2 augustus 2017
Tessa Bonhof (37) uit Lelystad heeft samen met twee vriendinnen de blog momspiration.nl. De blog is opgezet om jonge en toekomstige moeders een vertrouwensboost te geven.

De blog is opgestart door Annette de Graaf, een van de vriendinnen van Tessa. Aangezien Tessa veel op Instagram actief was en ze samen dezelfde interesses hadden, besloten ze te gaan samenwerken. Tessa ging ook stukjes voor de blog schrijven en ze zette de Instagrampagina voor momspiration.nl op.

De dames hebben dus dezelfde interesse, maar ze schrijven wel over andere onderwerpen. Tessa zit in het onderwijs en richt zich meer op het pedagogische deel, terwijl Annette met haar gezin in Afrika zit en momenteel vooral daarover blogt. 

Momspiration.nl is opgezet om 'het positieve deel van het moederschap te belichten', vertelt Tessa. 'Moeders vinden het vaak prettig om herkenning en bevestiging te zoeken bij andere moeders. Dat kan op onze website.'

De vriendinnen hebben geen vaste dagen waarop ze posten, dit doen ze wanneer ze tijd en inspiratie hebben. Gemiddeld heeft momspiration.nl zo'n 15.000 tot 20.000 clicks per maand.

Omroep Flevoland heeft deze week een serie over vloggers en bloggers uit de provincie.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer