Dronken, geen rijbewijs én twee gestolen lantaarnpalen op het dak

FLEVOLAND • Di 1 augustus 2017 | 21:14 • Dinsdag 1 augustus 2017 | 21:14
Op de Oostvaardersdijk tussen Almere en Lelystad hebben agenten dinsdagochtend een auto aan de kant gezet met twee enorme lantaarnpalen op het dak. Dat schrijft de Politie Lelystad op Facebook.

Vervolgens bleek ook nog eens dat het rijbewijs van de bestuurder niet meer geldig was en roken de agenten een alcohollucht. Omdat de man weigerde mee te werken aan een blaastest is hij aangehouden. De auto was overigens ook niet verzekerd en de APK was al verlopen. 

De politie meldt dat de recherche onderzoek heeft gedaan naar de herkomst van de lantaarnpalen. Ze zijn hoogstwaarschijnlijk gestolen in Almere. Tenslotte bleken er ook nog andere strafrechtelijke onderzoeken te lopen naar de verdachte, zoals het tanken zonder te betalen.

Op sociale media verschenen verschillende foto's van het tafereel. Waaronder een foto op Dumpert waarop te zien is hoe de auto met de lantaarnpalen voort wordt gesleept door een andere auto. 
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel