Bellers Snapking krijgen geld terug

ALMERE • Di 8 augustus 2017 | 20:07 • Dinsdag 8 augustus 2017 | 20:07
Klanten van KPN en T-mobile die het betaalnummer van vlogger Snapking hebben gebeld, krijgen hun geld terug. Dat schrijft RTL Nieuws. In een video riep de Almeerse vlogger op om hem te bellen. Ze zouden dan kans maken hem ook echt aan de lijn te krijgen.

Misleiding
De Autoriteit Consument en Markt had eerder al het betaalnummer van SnapKing uit de lucht gehaald. De man zou duizenden minderjarige fans hebben misleid. De bellers zouden door de Almeerder in totaal voor 13.000 euro zijn benadeeld. 

Volgens RTL Nieuws heeft Vodafone nog geen besluit genomen over wat de provider gaat doen. De provider laat aan de omroep weten wel voornemens te zijn om het geld terug te betalen. De kosten hiervoor moeten dan op Snapking verhaald worden. 

'Grote excuses'
Vlogger Snapking had eerder al zijn excuses aangeboden aan zijn fans. "Ik ben er heel erg van geschrokken. Ik wil mijn grote excuses doen aan de ouders en de kinderen", aldus de vlogger.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel