Kat na zeven jaar teruggevonden

ALMERE • Wo 20 september 2017 | 21:09 • Woensdag 20 september 2017 | 21:09
Kater Mickey is na zeven jaar weer terug bij zijn baasje Ilse Hoogers uit Almere. Het beestje werd afgelopen week gevonden in een garage in de Verzetswijk. De eigenaar van de garage had de Dierenambulance Midden Nederland gebeld om de kat op te halen. 

Dankzij de chip die Mickey jaren geleden had gekregen, kon eenvoudig het adres van zijn baasje gevonden worden. Ilse kon na zeven jaar haar kat ophalen bij de dierenarts. "Hij herkende mijn stem en gaf direct een high five. Hij viel letterlijk in mijn armen."

Ilse zag direct dat het echt haar verdwenen kater was. "Ik wist dat hij een vlekje onder zijn kin had. Veel mensen denk dat hij vies is, maar zo is hij geboren. Ik vroeg direct aan de vrouw van de dierenambulance of de gevonden kat een vlek onder zijn mond had. Dat had hij". Volgens Hoogers is Mickey flink vermagerd maar wordt hij nu weer flink verwend.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel