Politie onderzoekt verkeersruzie met kapmes

ALMERE • Ma 25 september 2017 | 14:35 • Maandag 25 september 2017 | 14:35
De politie onderzoekt een verkeersruzie in Almere, waarbij een bestuurster een man met een kapmes heeft bedreigd. 

Op een dashcam-filmpje op Dumpert is te zien hoe de vrouw na een woordenwisseling het grote mes uit haar kofferbak haalt. De vrouw was kort daarvoor boos uitgestapt, omdat ze vermoedelijk vond dat de auto achter haar onvoldoende afstand hield. De vrouw bedreigt de automobilist en daagt hem uit om uit te stappen.

De ruzie speelde zich af op de Vincent van Goghstraat, in de buurt van het spoorviaduct over de Hoge Vaart. Het is niet bekend wanneer de video is opgenomen.

Volgens de politie heeft de vrouw zich inmiddels op het politiebureau gemeld. Dat gebeurde nadat het filmpje vrijdag in het tv-programma Pauw was getoond. Volgens een woordvoerder was de verkeersruzie voorafgaand aan de uitzending van Pauw niet bij de politie bekend.

De politie heeft een verklaring van de vrouw opgenomen. De recherche onderzoekt de zaak verder. Er is nog geen aangifte gedaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel