Politie zoekt info over gewonde mannen in ziekenhuis

LELYSTAD • Wo 18 oktober 2017 | 14:46 • Woensdag 18 oktober 2017 | 14:46
In de nacht van dinsdag op woensdag zijn er twee mannen het ziekenhuis van Lelystad binnengekomen met opvallende verwondingen. Volgens de politie gaat het om "verwondingen die van geweld afkomstig zijn." Een anonieme bron meldt aan de redactie van Omroep Flevoland dat de mannen schotwonden zouden hebben.

Daarnaar gevraagd zegt de politie daar niks over kwijt te willen en zich te houden aan de formulering in het persbericht.

Half verhaal
De melding van de gewonde mannen kwam woensdagochtend rond 04:30 uur binnen. Agenten die op de melding afkwamen kregen van de mannen in het ziekenhuis slechts een deel van het verhaal te horen. De mannen zeiden de verwondingen eerder die nacht op het Kofschip in Lelystad te hebben opgelopen. 

Getuigen
Wat er precies gebeurd is, is voor de politie nog onduidelijk. De recherche doet daarom onderzoek in de omgeving van het Kofschip en de Scholengemeenschap Lelystad. Dit in de hoop sporen veilig te kunnen stellen. Ook roept de recherche getuigen op om zich te melden via 0900-8844.

Update: donderdag 19 oktober heeft de politie bevestigd dat de mannen inderdaad schotwonden hadden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel