Emmeloord wereldwijd centrum van glamping

NOORDOOSTPOLDER • Vr 20 oktober 2017 | 16:09 • Vrijdag 20 oktober 2017 | 16:09
Emmeloord is wereldwijd het centrum van glamping. Dat staat voor 'glamorous camping'. Op het bedrijventerrein aan de Titaniumweg worden de meest luxe tenten gefabriceerd. Het bedrijf Luxetenten.com draait zo goed dat het er vandaag een nieuwe showroom opende. 

Directeur Patrick Damen is trots op wat zijn team heeft bereikt. Het bedrijf startte 9 jaar geleden en het is sindsdien enorm gegroeid. De nieuwe showroom heeft een oppervlak van ruim 2.000 vierkante meter. Damen heeft er voldoende ruimte om klanten de mooiste tenten te laten zien.
In de hal staan 9 luxe tenten opgesteld. Elke tent heeft een oppervlak van zo'n 100 vierkante meter.

De tenten van het bedrijf passen niet in de achterbak van de auto. Ze worden ook maar zelden door particulieren gekocht. De tenten zijn voorzien van patio's, keukens met alle denkbare apparatuur, tweepersoons bedden en eigen badkamers.  Er zijn zelfs tenten te krijgen met een eigen bubbelbad. De klanten zijn campings, hotels of resorts die klanten een bijzondere plek willen kunnen aanbieden.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel