Koks Flevoziekenhuis strijden voor titel 'Beste zorgmenu'

ALMERE • Di 31 oktober 2017 | 18:33 • Dinsdag 31 oktober 2017 | 18:33
Koks van het Flevoziekenhuis strijden mee om het 'Beste menu van de Zorg' te maken. Dinsdagavond maakten zij een maaltijd die beoordeeld is door topkok Sjaak Jobse. Hij heeft ook geproefd bij andere zorginstellingen. Donderdag wordt bekend of de koks van het Flevoziekenhuis in de finale komen.

De koks van de zorginstellingen moeten voor de wedstrijd een gezonde en smakelijke drie-gangenmaaltijd maken voor 4 euro. Het gerecht van het Flevoziekenhuis viel op door zijn multiculturele inslag. Het hoofdgerecht bestond uit een couscous salade en een bladerdeegje met gekruide kip gelardeerd met een humus van kikkererwten.

De finale vindt plaats op 16 november tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrixgebouw in Utrecht. De wedstrijd het 'Menu van de Zorg' is op touw gezet door Distrivers, een bedrijf dat maaltijden voor instellingen op de markt brengt.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel