Geen televisie meer boven bedden in Flevoziekenhuis

ALMERE • Do 2 november 2017 | 12:11 • Donderdag 2 november 2017 | 12:11
Patiënten in het Flevoziekenhuis in Almere kunnen op hun kamer geen televisie meer kijken op een scherm boven hun bed. Een maand geleden heeft het ziekenhuis het contract met leverancier Patientline opgezegd. Dat bedrijf kon na een doorstart onder de naam New Patientline niet meer dezelfde dienstverlening bieden.

Via Patientline konden patiënten tot vorige maand via een digitaal netwerk televisie kijken, bellen en internetten. Volgens een woordvoerder van het Flevoziekenhuis kan op verschillende plekken nog wel analoog tv worden gekeken. Ook is er een wifi-netwerk zodat mensen op hun telefoon, tablet of laptop kunnen kijken.

Volgens het ziekenhuis roept de nieuwe situatie wel wat vragen op bij patiënten. Zo'n 10 tot 15% van de patiënten zou gebruik hebben gemaakt van de diensten van Patientline. Omdat er voldoende alternatieven zijn, gaat het ziekenhuis niet op zoek naar een nieuwe leverancier. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel