Paar duizend mensen komen al in de kerststemming

ALMERE • Wo 8 november 2017 | 20:23 • Woensdag 8 november 2017 | 20:23
Sinterklaas moet nog komen, maar bij Almeerplant in Almere zijn ze al helemaal in de kerststemming. Bij het tuincentrum wordt voor het vierde jaar op rij een kerstshow georganiseerd. Van kerstballen, kerstbomen tot andere accessoires, werkelijk alles op het gebied van kerst en winter is er te vinden.

Woensdagavond waren de eerste klanten welkom en daar werd gretig gebruik van gemaakt. Elk uur gingen er zo'n 500 mensen naar binnen. Daar was naast de koopwaar van alles te doen. Zo was er een zangeres, werden er nageldemonstraties gegeven en konden klanten een glaasje prosecco proeven.

Volgens Esmee Evenblij van Almeerplant is de trend dit jaar klassiek en sjiek. "Al zijn er ook mensen die voor een meer uitdagende look gaan met glitters en goud." Volgens de kerstdeskundige kan de kerstshow niet vroeg genoeg plaatsvinden. "Anders hebben de mensen als de Sint weg is veel te weinig tijd om zich voor te bereiden op de kerst. Dat kan nu gelukkig wel."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel