Brand tussenwoning Van Diggelenstraat nogmaals geblust

EMMELOORD • Di 14 november 2017 | 21:45 • Dinsdag 14 november 2017 | 21:45
De brand in de woning aan de Van Diggelenstraat in Emmeloord is in de nacht van dinsdag op woensdag nóg een keer geblust. In de woning die dinsdagochtend volledig uitbrandde, laaide het vuur dinsdagavond rond half tien weer op. De brandweer moest opnieuw uitrukken om te blussen. Dat terwijl aan het eind van de ochtend het sein brand meester werd gegeven. 

De brand woedde 's avonds op zolder. Brandweerlieden hebben dakpannen weggehaald zodat ze de vlammen goed konden blussen. Rond half twaalf konden de korpsen uit Emmeloord, Lelystad en Marknesse weer naar huis.

De woning brandde dinsdag al volledig uit. Het vuur werd 's ochtends rond negen uur opgemerkt door leerlingen van een school aan de overkant van de weg. Er was op dat moment niemand in de woning aanwezig. Bij het blussen raakte één van de brandweermensen lichtgewond door een vallende dakpan. Het is nog niet duidelijk hoe de brand is ontstaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel