Slaan, slopen en smijten in nieuwe Demolition Room

ALMERE • Wo 15 november 2017 | 17:44 • Woensdag 15 november 2017 | 17:44
Almere heeft een nieuw concept: de Demolition Room. Het is de eerste plek in Flevoland waar je voor de lol tegen betaling servies, glaswerk en elektronische apparatuur mag slopen.

Commerciële Economie-studenten Michel Klijnsma en Mick Schep zijn het bedrijf begonnen omdat ze denken dat het een gat in de markt is. De 'sloopkamers' zijn in Amerika en Canada een populair fenomeen. Ze worden daar ook wel 'Anger Rooms' of 'Break Rooms' genoemd. Voor zover de oprichters weten zijn er in de Randstad geen andere sloopkamers.

De Demolition Room is gevestigd op de bovenverdieping van een bedrijfsgebouw aan de Katernstraat. Bezoekers worden met een overall, rubberlaarzen, handschoenen en een helm met vizier beschermd tegen de rondspringende scherven. Klijnsma en Schep leveren dozen vol serviesgoed die al dan niet met een knuppel in een afgeschermde ruimte kapot gegooid mogen worden. Ook mogen beeldschermen van televisies aan diggelen geslagen worden.

Volgens de eigenaren is het niet alleen heel erg leuk om te gooien en smijten, het kan ook erg opluchten. Tegen een meerprijs is het mogelijk om eigen spullen mee te nemen. De ravage die de bezoeker heeft aangericht in de Demolition Room wordt opgeruimd en afgevoerd naar de sloop.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel