'Permanent geparkeerde auto's moeten garage uit'

ZEEWOLDE • Wo 15 november 2017 | 17:57 • Woensdag 15 november 2017 | 17:57
Zeewoldenaren zijn blij dat de parkeergarage in het winkelcentrum maandag wordt opgeknapt. Ze vinden het vooral een goede zaak dat de permanent geparkeerde auto's uit de garage weg moeten.

''Soms staan er hier wel dertig,'' zegt één van de buurtbewoners. ''Aan het eind van de garage staan veel oldtimers. Dat is niet de bedoeling van de parkeergarage.''

Eigenaren hebben tot maandag
De gemeente heeft onlangs achter de ruitenwissers van alle auto's een brief gestopt waarin wordt gevraagd of de auto verplaatst kan worden voor de schoonmaakdag. Auto's die maandag om zes uur 's ochtends nog in de garage staan, worden door de gemeente weggesleept. Onderaan de brief schrijft de gemeente ook dat het niet de bedoeling is om auto's permanent te parkeren in de ondergrondse parkeergarage. 

Parkeergarage Ravelijn is 24 uur per dag, zeven dagen per week open. Volgens de gemeente Zeewolde is het daarom niet mogelijk om permanente parkeerders aan te pakken.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel