Oproep raadslid aan burgemeester: "stop met vloggen"

Almere 17 november 2017
Het Almeerse PVV-raadslid Toon van Dijk is niet te spreken over de 'vlogs' van zijn burgemeester Franc Weerwind. In een column op de site van Almere Nieuws roept hij de burgemeester op om ermee te stoppen.

Volgens Toon van Dijk roepen de video's veel negatieve reacties op en is het amateuristisch gedaan. Franc Weerwind is sinds kort begonnen met een wekelijkse vlog op het YouTube kanaal van de lokale krant Almere Deze Week. Inmiddels staan er twee vlogs op.

Volgens Van Dijk maakt Weerwind een karikatuur van zichzelf. "Daarmee bewijst hij onze stad ook geen dienst, want het broze imago waar wij allemaal hard aan poetsen loopt door dit soort ontluisterend amateurisme weer een doffer op. Het is mij überhaupt een raadsel waarom een batterij duur betaalde adviseurs dit ooit heeft kunnen goedkeuren. Het is klip en klaar dat hier niet de kwaliteit van hun baas ligt." 

Van Dijk ziet liever meer van de persoon Franc Weerwind, dan van burgemeester Weerwind. Hij sluit af met een advies. "Stop er mee Franc! Voordat je nog meer hoon en spot ten deel valt en in naam van de goede smaak: stop met vloggen!"

Bekijk hier de vlog van de burgemeester, die inmiddels ruim 1.100 keer bekeken is.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer