Oud-VVD'ers richten nieuwe partij op

ALMERE • Di 28 november 2017 | 14:27 • Dinsdag 28 november 2017 | 14:27
Almere is een nieuwe politieke partij rijker. Oud-VVD'ers Henk Smeeman, Rutger Hengstman en Martin Sinke hebben Almere Anders '18 opgericht. 

Volgens Almere Anders '18 houden Almeerse politici zich al te lang bezig met allerlei onderwerpen die de meeste inwoners van de stad als bijzaken beschouwen en komen belangrijke onderwerpen niet meer aan de orde. "Het gebabbel in de kabbelende vijver moet plaatsmaken voor werkelijke en inhoudelijke discussie over grotere onderwerpen die de toekomst van Almeerders en hun stad betreffen", is te lezen op de website van de nieuwe partij. 

Smeeman is oud-wethouder van de gemeente Almere. Rutger Hengstman was raadslid voor de VVD, maar stapte eerder dit jaar uit de fractie. Hij zit nu in de raad voor de fractie Hengstman. Martin Sinke is oud-raadslid voor de VVD, Trots op Nederland en Almere Liberaal. Momenteel is hij onder meer adviseur maatschappelijke projecten bij Koninklijke Nederlandse HeideMaatschappij afdeling Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel