Kerstgevoel Tineke Schouten op Decemberzegel

ALMERE • Vr 8 december 2017 | 11:24 • Vrijdag 8 december 2017 | 11:24
Tineke Schouten uit Almere is één van de bekende Nederlanders wier kerstgevoel is overgebracht op een Decemberzegel van PostNL

Bekende Nederlanders hebben hun mooiste kerstherinneringen gedeeld. Samen met jonge kunstenaars hebben zij dit kerstgevoel overgebracht op de Decemberzegels van dit jaar. De kunstenaars zijn geselecteerd door MOAM, een stichting die creatief talent een podium geeft.

Miami
Cabaretière Tineke Schouten laat op de site van PostNL optekenen: "Ik vier de feestdagen met mijn dochter en de kinderen in Miami, we gaan dan ook naar de Amerikaanse kerkdienst. Met Kerst gaat het niet om de cadeaus. Eigenlijk ben ik heel gelovig in de zin van: basic, nobel, nadenken over de wereld. Met kerst wordt een kind geboren. Het is een tijd van troost in de koude winter, puur nieuw leven in donkere tijden, een lichtje in de duisternis. Kerst is voor mij echt een moment van bezinning en gaat dus niet over cadeaus en eten, om vervolgens met een dikke blubberbuik ruzie te gaan zitten maken met je familie. Kerst is even stil staan bij de dingen."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel