IJsvogel van Rob Dekker de 'mooiste foto van het jaar'

FLEVOLAND • Vr 29 december 2017 | 14:41 • Vrijdag 29 december 2017 | 14:41
De fotogenieke ijsvogel van fotograaf Rob Dekker heeft onze fotowedstrijd gewonnen. De foto was, samen met vier andere foto's, de meest bekeken foto van het afgelopen jaar op onze Instagrampagina.

Op Facebook konden mensen stemmen welke van deze vier foto's het mooist werd gevonden. De foto van de ijsvogel kreeg 209 stemmen. De andere finalisten waren Ben Rademaker, Dennis Boerhout en Herman van Haarlem.

Op onze Instagrampagina delen we zo veel mogelijk mooie foto's uit Flevoland. De plaatjes zijn soms van onszelf maar vaak van professionele of amateurfotografen. Rob Dekker wint een waardebon van CameraNU.

Wat een fotogenieke ijsvogel! Foto: @rob_dekker_photography #oostvaardersplassen #ijsvogel #vogel #bird #birdsofig #birdsofinstagram #animal #animalsofinstagram #lelystad #flevoland #natuur #natuurfotografie #nature #naturelover #naturephotography #beautifulnature

Een bericht gedeeld door Omroep Flevoland (@omroepflevoland) op



Ook de #oostvaardersplassen krijgen te maken de wisselende weersomstandigheden. �� door @dboerhout

Een bericht gedeeld door Omroep Flevoland (@omroepflevoland) op



De Batavia in de mist...het lijkt zo wel een piratenschip is het onderschrift van fotograaf @ben.rademaker.dehoutzagerij.nl #batavia #lelystad #mist #piraten

Een bericht gedeeld door Omroep Flevoland (@omroepflevoland) op