Vrouw (91) al 3 weken zonder alarm en telefoon

Lelystad 11 januari 2018
Een vrouw van 91 in Lelystad zit al sinds 16 december zonder telefoon en alarm. Mevrouw Van Deinsen kan daardoor niet bellen met haar familie en haar alarmsysteem (voor het geval ze in nood is) doet het ook niet omdat deze via de telefoonkabel verbinding maakt.

"KPN komt beloftes niet na"
De vrouw en haar familie zijn inmiddels radeloos en houden KPN verantwoordelijk. Ze hebben al vele malen contact gehad met de telecomprovider en deze heeft volgens een van de familieleden meerdere malen beloftes gedaan, maar tot op heden zonder resultaat. 
 
Op 16 december viel de verbinding van de telefoon en het alarm van de 91-jarige plotseling weg. Ze heeft sindsdien geen telefonisch contact meer met haar familie. Deze komen daarom drie keer per dag checken of het goed met haar gaat, want de mobiele telefoon die ze heeft, kan ze door artrose niet bedienen. Een alternatief is niet voorhanden.

Probleem ligt onder de grond
De woordvoerder van de familie zegt dat KPN al een paar weken weet dat het probleem buiten, onder de grond zit. Woensdag is een 'grondbedrijf' ter plekke begonnen met het lokaliseren en oplossen van het probleem. Die werkzaamheden zijn op dit moment nog gaande. Het probleem speelt volgens de monteurs niet alleen bij de vrouw van 91, maar op meerdere adressen in de buurt en bij meerdere providers.

Het probleem is inmiddels opgelost.
 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer