Julia Boekholt wint Awesome-pitch met idee koffiecafé

ALMERE • Wo 31 januari 2018 | 22:01 • Woensdag 31 januari 2018 | 22:01
Julia Boekholt uit Almere heeft de Awesome Almere Pitch gewonnen met haar idee voor een koffiecafé. Daarmee is de 20-jarige studente de eerste die 1000 euro wint met een idee om de stad leuker te maken.

Het gaat om een pop-up koffiecafé, dat duurzaam is en waarbij alle producten zoals taartjes biologisch en veganistisch zijn. Met het geld kan Boekholt het pop-up café een aantal keer organiseren, onder meer in het centrum en ze hoopt ook op het Floriadepaviljoen.

Met haar idee versloeg Julia Boekholt woensdagavond in het stadhuis de twee andere pitchers. Monique Lustig presenteerde haar idee voor een kattencafé, een lunchcafé waarin permanent tien katten wonen. Charlotte Schreuders kwam met Hotspot Almere, een online platform waar Almeerders hun favoriete plekjes in Almere kunnen delen.  
 
De Awesome Almere Pitch zal vier keer per jaar worden gehouden. Het prijzengeld om het winnende idee te realiseren wordt bijeengebracht door de gemeente en een aantal ondernemers. Zij vormen ook de jury.

De volgende pitch wordt gehouden op woensdag 4 april.


 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel