Komende maanden opnieuw werkzaamheden aan A6

ALMERE • Wo 7 februari 2018 | 20:54 • Woensdag 7 februari 2018 | 20:54
Verkeer rond Almere moet de komende maanden opnieuw rekening houden met hinder door werkzaamheden en een aantal weekendafsluitingen.

Het zwaartepunt van de werkzaamheden ligt bij knooppunt Almere (A6/A27) en bij de aansluiting met de Tussenring. Bij knooppunt Almere worden de verbindingsbogen van en naar de A27 verlegd. In verband hiermee zijn de bogen in mei en juni een aantal dagen afgesloten.

Bij de Tussenring wordt in april het overgebleven deel van het oude viaduct over de A6 gesloopt. Om de sloop mogelijk te maken gaat de snelweg tussen Almere Stad en het knooppunt in april een weekend dicht. Het nieuwe viaduct over de A6 is dan al in gebruik genomen.

Waterlandseweg
Tot half april wordt nog gewerkt aan de verbreding van het viaduct van de A6 over de Waterlandseweg. In verband hiermee gaat de Waterlandse weg nog een paar maal dicht.

Nieuwe rijbanen
In juli wordt bij Almere een aantal nieuwe rijstroken van de A6 in gebruik genomen. Verkeer wordt dan omgezet naar die stroken, zodat de aannemer met het oude weggedeelte aan de slag kan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel