Hele dorp helpt mee aan kinderdisco

LUTTELGEEST • Zo 22 april 2018 | 15:39 • Zondag 22 april 2018 | 15:39

Luttelgeest kent een paar jaar een disco voor kinderen. Hoewel die term eigenlijk geen recht doet aan de activiteit, het gaat om heuse themafeesten waar veel kinderen op af komen. 

Organisator Melle Sijbesma is ooit begonnen met het organiseren omdat hij vond dat er te weinig te doen was voor kinderen: "Het is een klein beetje uit de hand gelopen. We bedenken een thema en gaan dan in het dorp kijken wat we allemaal kunnen regelen en schakelen de hulp in van dorpsbewoners. Dus als we een timmerman nodig hebben vragen we een timmerman.Zo kunnen we veel regelen en de lat ligt hoog."

Blije kinderen


Sijbesma ziet dat al zijn inspanningen niet voor niks zijn: "Als je al die blije kinderen ziet, daar doe je het voor." De kinderen beamen dat ze boffen met zulke toffe feesten. "Het is gezellig, je kan je energie kwijt." Zegt één van de jonge bezoekers. Een ander kind zegt: "Ik vind het leuk. Het is elke keer een ander thema en daarom kunnen we nu leuk met water spelen." Over een paar maanden is het volgende feest.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel