Demonstratiebeurs is 'een zandbak voor kerels'

ALMERE • Do 31 mei 2018 | 17:53 • Donderdag 31 mei 2018 | 17:53

De grootste demonstratiebeurs van West-Europa voor grond- en verzetmaterieel is donderdag begonnen in Almere. Op een terrein van circa tien hectare demonstreren bijna tweehonderd exposanten tijdens de Technische Kontakt Dagen de nieuwste trends en ontwikkelingen. De beurs duurt tot en met zaterdag. 

Circa 15.000 bezoekers uit de bouwsector en industrie komen op deze beurs af. "De zandbak voor kerels he", grapt Paul Uilenbroek van de organisatie. "Er staan alleen maar nieuwe machines, die rechtstreeks uit de fabriek komen. Het idee is dat mensen kunnen zien wat er in hun bedrijfstak speelt en ideeën op doen om hun eigen bedrijf te optimaliseren."

Verschillende ondernemers van infra- en sloopbedrijven zijn donderdag dan ook in Almere te vinden. Zo ook Hans IJsselmuiden uit Brabant. Hij heeft een transportbedrijf en rijplatenverhuur. Zijn interesse gaat dan ook uit naar een nieuwer type vacuümunit. Daarmee kunnen platen met zuignappen makkelijk worden opgetild en verplaatst. "Deze is net iets anders dan die wij hebben. Nieuwer en met een dieselmotor. Ja dat interesseert me."

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel