Verdachte moord Dichterhof langer vast

ALMERE • Wo 25 juli 2018 | 12:51 • Woensdag 25 juli 2018 | 12:51

Farshid N. blijft langer vastzitten op verdenking van de moord op een 18-jarige Almeerder. Het slachtoffer werd begin dit jaar zwaargewond gevonden in zijn woning aan de Dichterhof in Almere. Hij overleed later in het ziekenhuis.

De advocaat van Farshid N. pleitte voor directe vrijlating van zijn cliënt. Het slachtoffer zou zichzelf van het leven hebben beroofd. Volgens de raadsman is er geen motief voor N. om het slachtoffer om te brengen.

Het Openbaar Ministerie wil Farshid N. wel langer vasthouden. Volgens de officier zijn er twijfels over de verklaring van de verdachte. Omdat N. wordt verdacht van het ombrengen van de 18-jarige Almeerder wil het OM geen risico lopen door zijn voorlopige hechtenis op te heffen. De rechtbank gaat daar in mee.

Pieter Baan Centrum
Farshid N. wordt voor onderzoek in het Pieter Baan Centrum opgenomen. De resultaten daarvan worden op 17 oktober bekeken. Dan is de volgende zitting.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel