Potentiële huurders Poldertoren willen duurste renovatie

EMMELOORD • Za 30 september 2023 | 20:00 • Zaterdag 30 september 2023 | 20:00

Toekomstige potentiële huurders van de Poldertoren hopen dat de gemeente Noordoostpolder voor de duurste renovatie kiest. Doet de gemeente dat niet, dan is het maar de vraag of het pand in de toekomst voor verhuur beschikbaar komt.

De brieven van KHV Architecten en Cultuurhistorisch Centrum Noordoostpolder moeten de gemeenteraad op andere gedachten brengen. Zoals het er nu naar uitziet, lijkt er een meerderheid in de gemeenteraad voor een sobere renovatie.

Het architectenbureau wil graag hun kantoor in de Poldertoren vestigen en schrijft aan de gemeenteraad dat 'een gereactiveerde Poldertoren enorm zal bijdragen aan de levendigheid van de Noordoostpolder, van Emmeloord én van het centrum'. Het Cultuurhistorisch Centrum Noordoostpolder wil vanuit de Poldertoren belangstellenden een stadswandeling aanbieden en laten genieten van het uitzicht bovenin de toren over de omgeving.

Maandag gaan de raadsleden stemmen over de toekomst van de Poldertoren.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel