Koningin Máxima op bezoek in Almere Haven

ALMERE • Wo 24 januari 2024 | 15:57 • Woensdag 24 januari 2024 | 15:57

Koningin Máxima was vanmiddag in Almere Haven. Ze bezocht verschillende initiatieven in het stadsdeel. Het bezoek stond in het teken van de bewoners van het oudste stadsdeel van de stad. 

De Koningin arriveerde rond 15.40 uur. Tijdens het bezoek lag de focus op initiatieven die de banden tussen buurtbewoners versterken. Ook werd gekeken hoe inwoners omgaan met leefbaarheid, kansengelijkheid en eenzaamheid in de wijk.

ANP
ANP
Zo bezocht Koningin Máxima onder meer Buurtlokaal Kimwierde, een ontmoetingsplaats voor inwoners, waar ze met de handwerkclub praatte over hun ervaringen. Ze ging ook langs bij Almeres oudste middelbare school, de Meergronden, en wandelde naar een computerservicezaak voor senioren van Senior-Live.

Haar bezoek eindigde rond 17.30 uur in buurtcentrum Corrosia, waar ze met bewoners sprak over stadsdeeluitdagingen en het verbeteren van de leefomgeving.

Meer informatie en het volledige programma van het bezoek van Koningin Máxima aan Almere Haven kun je hier te vinden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel