Kaartjes Lowlands snel uitverkocht ondanks forse prijsverhoging

BIDDINGHUIZEN • Za 3 februari 2024 | 11:34 • Zaterdag 3 februari 2024 | 11:34

De kaartjes voor het festival Lowlands op het evenemententerrein van Walibi waren dit jaar weer in een mum van tijd uitverkocht. De tickets gingen zaterdagochtend om 11:00 uur in de verkoop en waren binnen een kwartier niet meer te krijgen. Dit ondanks een prijsverhoging van 25 euro.

In de online wachtrij stonden ruim 130 duizend mensen. Rond 11:13 uur kregen wachtende mensen op de website al een melding dat er weinig of geen tickets meer beschikbaar waren. Het is nog wel mogelijk om op een later moment kaartjes te bemachtigen. Op 18 maart start namelijk op Ticketmaster de doorverkoop.

De prijs van kaartjes voor het festival waren dit jaar verhoogd naar 325 euro. Vorig jaar waren ze al van 255 euro naar 300 euro in prijs gestegen. Het was net als bij de laatste editie alleen mogelijk om voor het hele weekend een ticket te kopen en er waren dus geen dagtickets.

Fred Again.. en Queens of the Stone Age
Lowlands vindt dit jaar op 16, 17 en 18 augustus plaats. Woensdag werden de eerste optredende artiesten bekendgemaakt. Dit jaar zijn de Londense danceproducer Fred Again.., rockband Queens of the Stone Age en de Nederlandse Goldband de headliners van het festival.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel