Bewoners van Odeonpark starten petitie vanwege onveiligheid in de wijk

ALMERE • Wo 24 april 2024 | 17:46 • Woensdag 24 april 2024 | 17:46

Bewoners van de buurt Odeonpark in Almere zijn een petitie gestart omdat ze zich niet veilig voelen in hun wijk. De afgelopen tijd merken de bewoners dat het steeds onveiliger wordt in de wijk. Met deze petitie hopen zij dit onder de aandacht te brengen bij de gemeente en een passende oplossing te vinden.

Volgens de bewoners is er een toename aan incidenten in de wijk. Er wordt gesproken over vechtpartijen, overlast van hangjongeren en daklozen die drugs gebruiken/dealen. Ook hebben de initiatiefnemers het over de vernieling van auto’s, inbraken, diefstallen en explosies.

Het verzoek van de petitie is om te kijken naar mogelijkheden om de veiligheid in de buurt te verbeteren. Dit willen ze bereiken door bijvoorbeeld om cameravoorzieningen in de wijk te vragen. Ze hopen een goede oplossing te vinden en deze ook uit te voeren.

Dit verhaal is gemaakt door Maud Sips Bul. Zij richt zich voor 1Almere op verhalen uit Almere. 1Almere en Omroep Flevoland hebben een samenwerkingsverband.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel