Lintje voor zeven Drontenaren

DRONTEN • Vr 26 april 2024 | 12:41 • Vrijdag 26 april 2024 | 12:41

Zeven Drontenaren krijgen een Koninklijke Onderscheiding. De lintjes worden uitgereikt in het gemeentehuis door burgemeester Jean Paul Gebben.

De gedecoreerden zijn:

Maarten Vrolijk - Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Maarten Vrolijk heeft zich als voorzitter ingezet voor de Protestantse Gemeente Dronten, Stichting Paardrijden Gehandicapten Flevoland, Sportclub Flevostar Dronten en St. Hospice Dronten.

Petra Leijten - Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Petra Leijten krijgt een lintje voor haar verdiensten in het verleden en tot op heden binnen de korfbalvereniging ASVD in Dronten voor het geven van clinics, het werven van leden en de functie van jeugdcoördinator, trainer en coach.

Ineke Mastenbroek - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
Mevrouw Mastenbroek heeft zich ingezet voor diverse organisaties waaronder Stichting Jeugd & Techniek Flevoland en als voorzitter voor de Raad van Toezicht van Omroep Flevoland. Daarnaast was ze onder andere lid van de Raad van Commissarissen RABO bank Flevoland en Raad van toezicht Stichting Visitaties Woningcorporaties Nederland.

Leo Pietersma - Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Leo Pietersma zet zich in het verleden en tot op heden als penningmeester van het CDA afdeling Dronten, als vrijwilliger bij de Protestantse Gemeente Swifterbant en als penningsmeester van Het Nieuwe Kerkblad. Daarnaast is hij ook penningmeester van het Christelijk Mannenkoor Dronten.

Leny van Zanten-Steendijk - Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Leny is in het verleden en tot op heden vrijwilliger bij Flevoruiters en de stichting Flevomanege en als secretaris bij Stichting Veiling Dronten.

Paul Mentink - Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Paul Mentink zet zich in als secretaris van en vrijwilliger bij de Vereniging Onderofficieren Regiment Technische Troepen. Daarnaast is hij vrijwilliger bij de Stichting Historische Collectie Regiment Technische Troepen.

Ramazan Yazir - Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Ramazan Yazir zet zich in als penningmeester, voorzitter, vrijwilliger en initiator Open Dagen bij de Turkse Islamitische Vereniging Dronten Fatih Moskee. Daarnaast is hij contactpersoon tussen de Turkse en Marokkaanse moskeeën en verbinder tussen de interreligieuze en interculturele samenleving in de gemeente Dronten. Verder is hij gemeenteraadslid in Dronten, CDA fractie. Ook is hij vrijwilliger bij de Coalitie MeerSamen en ZamenEén.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel