Waterwijk verslaat Forza in stadsderby

ALMERE • Zo 17 november 2013 | 19:12 • Zondag 17 november 2013 | 19:12
De voetballers van A.S.C. Waterwijk hebben zondagmiddag de stadsderby tegen Forza Almere gewonnen. De ploeg van trainer Gerard Staats was op eigen veld met 4-2 te sterk voor Forza.

Sherwan Mustafa zette Forza kort na rust op voorsprong. Daarna leek het erop dat de gasten de wedstrijd eenvoudig zouden winnen. Maar door drie treffers van Dennie Nguyen kantelde de wedstrijd alsnog in het voordeel van Waterwijk.

Mustafa scoorde zes minuten voor tijd uit een strafschop de aansluitingstreffer voor Forza. Maar in blessuretijd besliste Sidney Mijnals de wedstrijd definitief in het voordeel van Waterwijk.