Duizenden berichten voor Dunnink

URK • Ma 14 december 2015 | 14:17 • Maandag 14 december 2015 | 14:17
Verdediger Bennie Dunnink van SV Urk heeft duizenden berichten gehad sinds afgelopen zaterdag, toen hij in de derby tegen Flevo Boys (0-0) zijn enkel op twee plaatsen brak. Vele dorpelingen en bekenden uit de sportwereld steken Dunnink een hart onder de riem.

De jonge Urker raakte zaterdag in de tweede helft van de derby zwaar geblesseerd na een duel met William de Boer van Flevo Boys. De Boer speelde tot afgelopen seizoen nog voor Urk. Dunnink had het gevoel dat zijn veter achter de schoen van De Boer bleef haken, waardoor hij zijn enkel brak. De verdediger verwijt zijn oud-ploeggenoot niets, omdat het een onschuldig duel was. De Flevo Boys-aanvaller zocht zaterdagavond direct contact met Dunnink om hem sterkte te wensen.

Dunnink hoeft niet geopereerd te worden aan zijn enkel, omdat deze direct na het moment werd rechtgezet door huisarts van Faassen uit Emmeloord. De komende twee weken moet hij nog rust houden. Daarna kan er een revalidatietraject worden uitgestippeld.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel