SV Lelystad in halve finale nacompetitie

LELYSTAD • Di 24 mei 2016 | 18:46 • Dinsdag 24 mei 2016 | 18:46
SV Lelystad'67 staat in de halve finale van de nacompetitie. In een bloedstollend spannende wedstrijd wist de ploeg het tweede duel tegen eersteklasser Be Quick'28 met maar liefst 4-1 te winnen. Dat was genoeg, omdat de eerste wedstrijd in Zwolle met 2-0 werd verloren.

De Lelystedelingen kwamen dinsdagavond in de 13e minuut op voorsprong door een goal van Van Beveren. Na rust bracht Ricardo Fransberg in de 64e minuut de stand op 2-0. Nog geen tien minuten later benutte Be Quick '28 een strafschop. In een bloedstollende eindfase bracht Roberto Doufikar in de laatste minuut SVL op 3-1, waardoor een verlenging nodig was.

Vier minuten in de verlenging scoorde Mohammed Hammouchi het verlossende vierde doelpunt.

De volgende tegenstander van SV Lelystad'67 is Lunteren.