SV Urk speelt gelijk tegen Genemuiden

URK • Za 4 februari 2017 | 16:43 • Zaterdag 4 februari 2017 | 16:43
Hoofdklasser SV Urk speelde zaterdagmiddag met 2-2 gelijk tegen Genemuiden. Genemuiden leek op een overwinning af te gaan, maar in de slotfase kwam Urk sterk terug.

In de eerste helft kwam de ploeg uit Overijssel op voorsprong door een goal van Danny Menting. In de tweede helft maakte Omar Kavak de tweede treffer van het duel. De Urkers kregen genoeg grote kansen, maar kwamen moeilijk tot scoren.

Acht minuten voor tijd lukte het toch. Invaller Harmen de Boer scoorden acht minuten voor tijd met een kopbal. Riekelt Nentjes maakte in blessuretijd de 2-2. Een minuut later scoorde SV Urk zelfs de 2-3, maar wegens buitenspel ging dat feestje niet door. De ploeg van trainer Lucas Hoekman heeft na 19 duels nu 26 punten.