ASV Dronten verliest van NSC

DRONTEN • Za 18 februari 2017 | 8:54 • Zaterdag 18 februari 2017 | 8:54
Het doek lijkt te zijn gevallen voor de voetballers van ASV Dronten. De formatie van coach Raymond Schuurman verloor op bezoek bij degradatieconcurrent NSC Nijkerk met 3-0.

ASVD ontsnapte al in de eerste minuut aan een achterstand bij een Nijkerkse inzet die op de lat eindigde. Daarna leken de Drontenaren wakker en oogde het gretiger dan de thuisploeg. In een gelijkopgaande eerste helft werd echter niet gescoord.

NSC kwam kort na rust op voorsprong via Eyup Terlemez. Dat leek de nekslag voor ASVD, dat na rust vrijwel niets creëerde. Via Tom de Ridder en Nico van den Brom liepen de Nijkerkers uit naar 3-0. Door de nederlaag lijkt voor ASVD degradatie niet meer te ontlopen. De groen-witten haalden pas 5 punten dit seizoen en staan een straatlengte achter de concurrenten in de strijd om lijfsbehoud.