Flevo Boys verliest degradatieduel tegen NSC

EMMELOORD • Za 25 februari 2017 | 16:36 • Zaterdag 25 februari 2017 | 16:36
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdag het degradatieduel in de Hoofdklasse B tegen NSC jammerlijk verloren. De Emmeloorders stonden in Nijkerk tegen NSC met 2-0 voor maar de thuisploeg wist de achterstand toch nog om te buigen in een 4-2 overwinning.

Flevo Boys kwam in de 26e minuut op voorsprong. Tjeerd Korf soleerde door de verdediging van NSC en schoot oog in oog met de doelman de bal hard in het doel. Vlak voor rust was de thuisploeg twee keer dichtbij de gelijkmaker maar doelman Rodney Rosink wist dit te voorkomen.

Acht minuten na de pauze werd Timon Rorije de diepte ingestuurd. Hij bleef rustig en schoot beheerst de 2-0 binnen. Zeven minuten later kon Rinke Rozema vanuit een scrimmage voor het doel de aansluitingstreffer scoren: 1-2. In de 69e minuut scoorde Gerrit Bartels namens NSC de gelijkmaker. In de 81e minuut zette Eyup Terlemez met een kopbal NSC op voorsprong. In blessuretijd bepaalde Gerrit Bartels de eindstand op 4-2.

De Emmeloorders spelen over twee weken de volgende competitiewedstrijd tegen ASV Dronten. Die ploeg ging in Staphorst met 9-0 onderuit.