City FC verliest oefenduel tegen NAC

ALMERE • Za 5 augustus 2017 | 16:44 • Zaterdag 5 augustus 2017 | 16:44
De profs van Almere City FC hebben zaterdagmiddag een oefenduel tegen NAC Breda verloren. Op het sportpark van amateurclub SV SAB in Breda was de eredivisionist met 3-1 te sterk voor de ploeg van trainer Jack de Gier. Bij de rust stonden de Almeerders met 1-0 achter.

In de tweede helft wisten de Brabanders meer kansen te creëren en te benutten. Rai Vloet was tweemaal trefzeker. Het hoogtepunt van het duel werd opgeëist door Sven Braken. Met een schitterende omhaal in de laatste minuut bepaalde hij de eindstand op 3-1.

City speelt dinsdag nog een oefenduel. Dan gaat de ploeg op bezoek bij FC Utrecht dat net als NAC uitkomt in de eredivisie.