Tweede verdachte in zaak Nikki Lawalata aangehouden

ALMERE • Wo 13 november 2013 | 14:37 • Woensdag 13 november 2013 | 14:37
De politie heeft dinsdag een 39-jarige vrouw uit Almere aangehouden in verband met de dood van Nikki Lawalata. De vriend van Lawalata zit al ruim twee maanden vast voor deze zaak. De politie wil niet zeggen wat de connectie is tussen de nieuwe verdachte, de vriend van het slachtoffer en het slachtoffer.

Begin september werd het lichaam van Lawalata gevonden langs de Torenvalkweg tussen Lelystad en Almere. De vrouw was met geweld om het leven gebracht. Voor haar lichaam werd gevonden, was Lawalata al enkele dagen vermist.

Beide verdachten worden verdacht van betrokkenheid bij de dood van Nikki Lawalata. Politiewoordvoerder Bernhard Jens laat weten dat de aandacht in de media heeft geholpen om de tweede verdachte op het spoor te komen. Vorige week werd er onder andere in de tv-programma's Opsporing Verzocht en Bureau Flevoland aandacht besteed aan de zaak. Vrijdag wordt besloten of het voorarrest van de vrouwelijke verdachte wordt verlengd.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel