'Hudson's Bay versterkt hart winkelcentrum'

ALMERE • Ma 18 september 2017 | 10:41 • Maandag 18 september 2017 | 10:41
De komst van warenhuis Hudson's Bay versterkt het hart van het winkelcentrum. Dat verwacht manager Mark van Dongen van Citymall Almere. Hij is blij dat de Canadese warenhuisketen niet heeft gekozen voor Lelystad of Hilversum in deze regio, maar voor groeistad Almere. Woensdag is de opening.

Sinds de start in 2006 wordt het winkelcentrum geplaagd door leegstand van tientallen panden. Een facelift in 2011 met glazen windschermen, bomen en betere verlichting stemden ondernemers iets optimistischer.

Moeilijke tijden waren het vertrek van de V&D en de Albert Heijn XL, de enige in heel Flevoland. Naar schatting stonden toen tienduizenden vierkante meters aan winkelruimte leeg. Exacte cijfers wil het management van het winkelcentrum geheim houden. Met de komst van Hudson's Bay moet de binnenstad een nieuwe impuls krijgen. Ook wordt gewerkt aan de invulling van een reeks lege panden in de foodpassage en aan het restaurantplein.

 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel