YouTuber duwt kwaliteit vlogs Weerwind omhoog

ALMERE • Do 14 december 2017 | 19:54 • Donderdag 14 december 2017 | 19:54
YouTuber Paul Goudsmit uit Almere (beter bekend als King Alert) heeft zich ontfermd over de vlogs van burgemeester Franc Weerwind van Almere. Onlangs is Weerwind begonnen met het maken van korte video's om de andere kant van het burgemeesterschap te laten zien. De eerste video's kregen genadeloze kritiek. Volgens de criticasters waren zowel de inhoud als de beeld- en geluidskwaliteit onder de maat. De fractie van de PVV riep Weerwind zelfs op om te stoppen met de vlogs.

De kwaliteit van de Weerwinds video's waren ook de bekende YouTuber King Alert opgevallen, zo zei hij donderdag in het radioprogramma Dit is Flevoland. De Almeerder besloot om de burgemeester een aantal tips te geven. Eén van die tips was: "creëer een dikke huid voor kritiek, want niet iedereen vindt leuk wat je doet." Daarnaast adviseerde King Alert de burgemeester om vooral zichzelf te blijven. Er zijn veel mensen die anderen nadoen waardoor het nep wordt.

De belangrijkste tip die Goudsmit Weerwind gaf is dat hij humor in de filmpjes moet gebruiken. Dat werkt volgens de YouTuber erg goed. In de video die hij met de burgemeester maakte kwam dat aspect volgens hem goed uit de verf. 



Een overzicht van alle vlogs vind je op de webpagina van Almere Deze Week. Hieronder het hele interview met Paul Goudsmit.



 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel