Ook komende vijf jaar Challenge Almere-Amsterdam

ALMERE • Vr 20 april 2018 | 10:35 • Vrijdag 20 april 2018 | 10:35

Challenge Almere-Amsterdam en CHALLENGE FAMILY blijven de komende vijf jaar samenwerken. Daarmee heeft de Almeerse triatlon de zekerheid dat het evenement haar naam houdt en de komende jaren verder ontwikkeld kan worden.

Richard Belderok van Challenge Almere-Amsterdam zegt blij te zijn met het vertrouwen dat ze krijgen van CHALLENGE FAMILY. "En dat voor zo'n lange periode. Met deze jarenlange toezegging kunnen we met een gerust hart volgende stappen zetten om deelnemers, vrijwilligers en onze partners deel uit te laten maken van hét triatlonweekend van Nederland."

CHALLENGE FAMILY is een wereldwijde serie van 37 triatlons. De Almeerse triatlon is daar één van. Volgens CHALLENGE FAMILY heeft de Almeerse  een rijke historie, een goede organisatie en veel steun vanuit de gemeenschap. 

Sinds 2013 heet de Holland Triathlon de Challenge Almere-Amsterdam. Dit jaar wordt het triatlon weekend gehouden op 7, 8 en 9 september.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel