Borden waarschuwen voor overstekende skaters

EMMELOORD • Wo 30 mei 2018 | 14:32 • Woensdag 30 mei 2018 | 14:32

De gemeente Noordoostpolder heeft borden langs de Nagelerweg in Emmeloord geplaatst die waarschuwen tegen overstekende skaters. De skatebaan in Emmeloord is onlangs verplaatst van de Urkerweg naar de Nagelerweg. Sindsdien trekt de baan meer jongere skaters dan voorheen.

Om bij de skatebaan te komen, moeten kinderen uit bijvoorbeeld de wijk De Zuidert eerst de drukke Nagelerweg oversteken. Vooral aan het einde van de middag komt hier veel verkeer langs vanaf de bedrijventerreinen. Bij de gemeente ontstonden zorgen, omdat jonge kinderen soms ook zonder begeleiding naar de nieuwe skatebaan kwamen. De gemeente deed om die reden een oproep aan ouders om meer toezicht te houden.

De skatebaan in Emmeloord wordt aanstaande zondag officieel geopend. Dezelfde dag is in Emmeloord ook de aftrap van de jaarlijkse skateparktour 'Own the Spot!', waarvoor skateboarders en inliners de verschillende Flevolandse skateparken bezoeken.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel