Doorgedraaide man zet stad op stelten

ALMERE • Do 7 februari 2013 | 11:01 • Donderdag 7 februari 2013 | 11:01

De politie heeft woensdagavond in Almere Hout een gevaarlijke man uit Hilversum aangehouden. Voor de arrestatie gebeurde een reeks incidenten. Het begon in de Bouwmeesterbuurt in Almere Buiten. Volgens de politie stond de verdachte daar met een mes in de tuin van een woning. Hij eiste de auto van de bewoners, maar die gingen er niet op in en belden de politie.

De man deed een nieuwe en geslaagde poging bij het nabijgelegen BP tankstation. Met een gestolen auto reed hij de A6 op. Hij veroorzaakte meerdere aanrijdingen. Eén man raakte gewond en is met zwaar rugletsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie vond de gestolen auto uiteindelijk terug aan het Michauxpad in Almere Hout.

De Hilversummer was een woning binnengedrongen en bedreigde opnieuw bewoners met zijn mes. Hij wilde weer een auto bemachtigen. Maar agenten konden op tijd ingrijpen. Waarom de man zo doordraaide weet de politie nog niet.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel